Valgomojo komplektas NAPOLI 6/200 Smėlio - Sodasirnamas.lt

€1 849,00

• Be PVM: €1 528,10
Užsisakykite 1 paspaudimu
Mes jums perskambinsime ir pateiksime daugiau informacijos

Aprašymas

Pristatymas per 5-7 dienas. Pristatymas visoje Lietuvoje nemokamas.

Universalus sodo baldų komplektas, tinkantis beveik bet kokiai situacijai. "Napoli 6/200" sudaro 7 elementai: didelis sodo stalas, prie kurio lengvai susės iki 8 žmonių, ir šešios patogios technorotang kėdės. Visi jie yra malonios ir stilingos spalvos. Napoli 6/200 yra puikus pasirinkimas tiems, kurie tikisi gauti sodo baldus, tarnausiančius daugelį metų. Dėl kokybiškų technorotano savybių kėdės išlaikys savo pirminę išvaizdą net ir ilgai veikiamos saulės spindulių, lietaus ar kitų oro kaprizų. Stilingas aliuminio rėmo pynimas išlaiko savo spalvos intensyvumą be impregnavimo, o tinkamai rinkinio priežiūrai pakanka drėgnos šluostės. Technorotang kėdžių užvalkaluose yra minkštos pagalvėlės, puikiai prigludusios prie sėdynių ir atlošų, kad būtų dar patogiau. Kita vertus, "Napoli 6/200" sodo stalas turi specialią X formos kojų konstrukciją. Šis sprendimas užtikrina daug didesnį stabilumą, kuris ypač svarbus ant slidžių ar nelygių paviršių. Verta paminėti ir tvirtą, storą stalviršį, kuris papildomai padengtas grūdintu stiklu. Napoli 6/200 sodo baldų komplektas su šešiomis "Technorotang" kėdėmis ir garbingo dydžio stalu tikrai pateisins lūkesčius tų, kurie ieško aukščiausios kokybės įrangos ir ketina ją naudoti daugelį sezonų.

Gaminio specifikacijos

• Baldai skirti naudoti lauke ir patalpose.
  • Rinkinį sudaro 6 patogūs krėslai su pagalvėlėmis ir didelis stačiakampis valgomojo stalas.
  • Rėmas pagamintas vien tik iš aukščiausios kokybės aliuminio.
  • Visas komplektas apdailintas aukštos kokybės technoratanu, kurio smėlio spalvos atspalvis puikiai imituoja natūralų rotangą.
  • Stalo stalviršis padengtas 5 mm storio grūdintu stiklu, kad atsiskleistų graži technoratano pynimo struktūra.
  • Pagalvėlės suteikia maksimalų komfortą, o įsiūtas užtrauktukas leidžia lengvai nuimti užvalkalus.
  • Baldai nereikalauja jokios priežiūros ir yra maksimaliai atsparūs UV spinduliams bei nepalankioms oro sąlygoms.
  • Visą komplektą labai lengva palaikyti švarų ir jis idealiai tinka kasdieniam naudojimui.

Matmenys

• Kėdė: plotis 59,5 cm, gylis 69 cm, aukštis 92 cm.
  • stalas: ilgis - 200 cm, plotis - 100 cm, aukštis - 75 cm

Apžvalgos (0)

Rašyti apžvalgą

Dėmesio: HTML žymės nepalaikomos!
    Prastai
 Gerai